erotiske noveller lydbok vennesla

Inneholder de erotiske novellene: 1) Innferd 2) Sommerflørten Ronny 3) Strandliv 4) Firmafesten 5) Drosjeturen 6) Badestranden 7) En sexy venninne 8) Erotikk på T banen 9) Snekker 10) Fredagskos 11) Utferd. Ingen hindringer for mennesker med funksjonsnedsettelser. Sex og samliv, sterilisering, mister sexlysten ved bruk av p-piller. Kundene våre er alle mulige mennesker som liker å høre en god erotisk historie. Du kan jo sette kriteriene selv, og gjøre ham oppmerksom på at du vil lytte, ikke prate så mye selv. Mange flere burde få en sjanse til å få publisert det de har skrevet, avslutter Elisabet Israelsen, slik at flere får gleden av å lese eller lytte til god litteratur, enten det er skildring av vakre landskap eller pirrende erotikk. CDene kan også kjøpes på noen utsalgssteder i Oslo (Blindes Produkter AS Trondheim, Kongsberg og Tønsberg. Ikke bare for svaksynte, markedsansvarlig Elisabet Israelsen forteller: Smaken er som baken; den er delt, så vi har noveller for enhver smak. . og jeg la bare bort all sjenanse og lot det stå til. I dag består firmaet av tre ansatte, men selv om de gjør det bra innen «erotikk på øret har alle andre jobber ved siden.

Blind erotikk: Erotiske noveller lydbok vennesla

Da koster én novelle 30 kroner. Blind Erotikk var det første firmaet i Norge som begynte å utgi erotiske noveller på lydbok. Vi driver Licentia Forlag, og Blind Erotikk er i ferd med å bli et prosjekt innenfor Licentia Forlag. Diana Johnsen og Elisabet Israelsen startet firmaet i 2006, fordi de så et stort behov for erotisk litteratur på lydbok blant svaksynte og blinde. Blind Erotikk frisker opp nordmenns fantasi, og fremmer kåthet og glede. Hvis du er heldig, så treffer du kanskje en tube titalls panama for spring break som fikser dette bra. Også på nett, en cd med ni, ti dampende erotiske noveller koster 149 kroner. De fikk inn mye bra, men også mye dårlig erotisk litteratur, fra alt fra journalister til husmødre. Kanskje de har problemer med å holde et magasin med hendene, kanskje de er dyslektiske Det er mange grunner til at man foretrekker lydbok. Hvordan teknologisk utvikling gjør livet lettere.

Videos

Wife and the novel.

Erotiske lydb: Erotiske noveller lydbok vennesla

Noveller, personlig utvikling Romaner Spr k Spenning Ungdom Harlequin Norske serieromaner S k Boktips. Inneholder de erotiske novellene: 1) Innferd 2) Sommerfl rten Ronny 3) Strandliv 4) Firmafesten 5) Drosjeturen 6) Badestranden 7) En sexy venninne 8) Erotikk p T banen 9) Snekker 10) Fredagskos 11) Utferd. Er ei dame p godt 40 som lever leine, og er sv rt glad i erotisk lesning.

på Erotiske noveller lydbok vennesla

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert